2009-02-25
 01:21:58

i wish ...

tänkte börja detta inlägg med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterat på ett tag, har haft fullt upp! i fredags drog jag hem till borlänge, precis som alla andra helger denna månad :p det vart en mysfredag med mina vänner elin och karolina. vi beställde mat på tzatziki och där satt vi och prata om det mesta i flera timmar, sedan bestämde vi oss för att avsluta denna underbara fredag med en bowlingrunda! tack för att ni finns <3



lördag = utgång :D
jag och mina vänner tog oss en vända på flamman, kunde ju ha fått varit en aning mer folk .. men kul som fan hade vi ändå! förutom att fredrik nästan höll på och slå ihjäl mig :p vart kanske en aning för mycket för oss alla! haha. innan vi tog bussen hem tog vi en vända förbi centrumgrillen och drog i oss en pizza! den satt fint kan jag lova. fredrik snodde min säng, så jag fick ligga på en stenhård luftmadrass.. trodde jag skulle frysa ihjäl också, täcket jag fick var ju ingenting att ha :p tog mig två timmar innan jag orkade resa mig upp ur sängen och gå och hämta ett till täcke. sen somnade jag som en stock! vaknade hur pigg som helst på söndag morgon :) fick för mig att jag skulle blåsa i alkoholmätaren.. hade 0.34, efter att ha varit vaken i bra många timmar och hunnit äta och allt :p



jag längtar redan till nästa helg, då blir det utgång både fredag och lördag och fest för hela slanten! :D
dags att sova. skola imorgon! :(

ta hand om er!
2009-02-19
 16:49:06

tyson & molle

tack vare dessa små filurer måste morsan ut och leta efter nya hörlurar tills sin mp4..





men jag älskar er för det, mina tokbollar! :)
2009-02-19
 16:27:18

snart så ...

jahapp.. då var det dags igen! var väl på tiden.

           


hoppas ni lyckas bättre denna gång!


2009-02-19
 15:16:15

vet ni?


det är - 3,6 grader och det snöar
 i huvudstaden.


2009-02-19
 14:52:42

carpe diem

den här gången har jag faktiskt varit så duktig att jag bokat tvättid i tid den här gången, så att jag slipper tvätta 00-02 som jag fick göra förra veckan ;p så jag ska snart bege mig ner mot tvättstugan, så att jag kan packa det sista innan hemfärd imorgon! =) ska bli så skönt att få komma hem igen, trots att det inte var många dagar sen jag lämnade borlänge. bara en månad kvar i skolan imorgon. rootvälta spelar på s2 imorgon, skulle vilja ha varit dit.. men vi får la se vad som händer! på lördag är det dags för s2 igen :) och den här gången ska vi försöka få med oss sarah som fyller 18 på söndag!

sist jag var hem så bytte jag ut den lilla resväskan, mot den stora. det är dags att börja flytta hem lite saker nu, så att det slipper bli så mycket sen! men två släp ner hit lär nog behövas ändå ;p har lyckats klämma in sjukt mycket saker på nitton kvadrat! hah ;D igår satte jag igång med att rensa gaderoben med kläder som jag inte behöver ha kvar här nere. finns mycket skit där inne som man inte ens kommer ihåg att man köpt eller aldrig använt :p



nej, nu ropar tvättstugan! vi höres.
ta hand om er <3
2009-02-16
 00:13:50

det var bättre förr!

först kämpar vi i 5000 år för att lära oss bygga släta och raka vägar - sen uppfinner vi farthindret.

 
2009-02-15
 23:48:06

när det är som värst

vad är det för värld vi lever i? blir morgondagen verkligen ljusare?


2009-02-15
 23:06:21

alla hjärtans dag



igår så tog jag och elin oss en vända på s2, där vi va först in.. haha ;D ville ju inte missa happy hour. så vi satt där och hinkade i oss lite och snackade en massa skit om allt och inget =) efter några samtal och sms senare bestämde vi oss för att göra flamingo osäkert. vi var först in och först ut på s2, hah :)

vart kanske en aning för mycket för lilla elin på s2, för när vi skulle in på flamman så hittade hon inte sitt leg. usch vad vi letade! pluttan hade inte en aning om vart hon lagt det! sen började hon asgarva och slängde ur sig - jag har ju det i skon! sötklump! säger jag bara :) inne på flamingo träffade vi gustav och hans kompisar och vad som mer hände därinne behöver vi inte ens tala om. missade bussen hem gjorde vi också för vi var lite för upptagna med annat ;p haha. elin, det här måste vi göra om snart! hade hur kul som helst. det är nog så sant som du säger det elin, vi är nog lite crazy, du och jag! :D tråkigt att karro inte kunde hänga med bara. <3
2009-02-11
 22:13:51

fly me to the moon

på lördag ska jag och lillskruttan bada på aqua nova =)
sen på kvällen är det utgång som gäller! ;D





sov så gott allesammans
2009-02-11
 21:43:46

take me to the stars

strax efter sex idag så vart det kolsvart här hemma i lägenheten. trodde strömmen skulle komma igång rätt så fort igen .. men icke sa nicke. efter några minuter så reste jag mig upp ur datastolen och fumlade mig ut till hallen för att kolla om det var lika svart ute i korridoren, jodå. det visade sig att det bara var tre rum och köket som hade ström i hela korridoren.
det stod en hel hög med kineser i proppskåpet när jag kom ut, ingen utav dom hade väl aldrig sett något sådant förut för ingen visste hur man bytte en propp. som tur var fick dom hjälp av niclas.. men alla proppar var hela. så då ringde jag  jouren och bad dom komma och hjälpa oss. tog bara en och en halv timme för elektrikern att komma. morr! i två timmar har jag fått setat och pinat mig ute i det där djävulska köket.



jag är trött på att inte kunna sova om natten och att inte kunna vara vaken om dagen och jag är trött på att inte ha mer sällskap än via internet och jag är så jävla trött på att vara grå och ingen alls. jag vill hem.

bara 6 månader kvar.

2009-02-09
 23:11:54

det finns någon för alla... eller?

jaha, då var man hemma i stockholm igen efter en tripp till borlänge.. :( nedräkning för hemflytt har börjat! min helg har varit kanon. syrran vart 18 så vi firade henne i lördags .. det vart nog en aning för mycket för lillsyrran. det kunde ha blivit en dyr taxiresa hem från krogen! det är illa om man är bakis i två dagar! jenny, du kanske ska ta det lite lugnare nästa gång! ;) haha. kvällen för övrigt var kanon! vi samlades hemma hos oss för att börja kvällen med att käka tacos, sedan tog vi bussen till rickard och malin där det vart lite singstar och myspys innan s2 :)

resan till stockholm imorse började ju inte så bra. mitt tåg skulle ha avgått från borlänge 07.52, när jag kom till stationen var det försenat till 08.00, men det var bara början. tid för avgång bara flyttades fram hela tiden. det var tydligen någon strömkabel som blivit nerdragen vid borlänge station, så allt var strömlöst. inga tåg kunde lämna eller anlända till perrongen. mindre mysigt var det att behöva stå och frysa i en timme i tio minus grader. vi var tvungna att stanna för tågmöte flertalet gånger längs vägen ner mot stockholm, så då vart vi ännu mer försenade. så jäkla drygt! hann iallafall hem och slänga in resväskan hemma för att sedan springa tillbaka ner mot bussen och ta mig till skolan .. men men. nu ropar tvn! ta hand om er.



ge mig sommar nu!
2009-02-08
 16:04:40

nu jävlar!

just nu flödar det ett lyckorus inom mig.
nu är resan till tunisien äntligen bokad! =)
ska bli så fruktansvärt skönt att äntligen få komma iväg igen.





here i come!
11-18 augusti
2009-02-05
 20:51:00

...

Kristusfylla

Förklaring: Bakfylla så hemskt att man \"återuppstår\" inte förrän på tredje dagen.