2009-05-27
 00:11:23

systemet nästa!

890527



har haft lite åldersnoja några dagar nu .. snart halvvägs till 40 liksom. nu har jag äntligen blivit 20 år gammal, och det känns helt underbart! som min käre vän erik frågade mig: - blir det bolaget när dom öppnar eller? det kan du ge dig fan på! :D haha. nej, nu är det dags och sova, måste vara lite pigg då dagen väntar en hel del äventyr :)

natti natti

2009-05-14
 01:51:22

holding out for a hero

ja, en vecka på mallorca har jag också hunnit med att göra den här månaden. resan dit började 19.52 den sista april, då tåget mot arlanda rullade iväg från perrongen i borlänge.

vi anlände till arlanda runt tiotiden och vårat plan skulle lyfta 07.00, så vi fick spendera en hel del timmar på ett tomt arlanda. såhär kul kan man ha i korridorerna halv tre på natten när man har för mycket resfeber för att kunna sova:


när vi landade på mallis, så var det 14 grader och regn och då var det inte långt ifrån att jag inte tänkte kliva av planet och följa med dem hem till sverige igen. när vi kom fram till hotellet käkade vi lite mat och gick och la oss en stund, då vi alla varit vakna i över 24 timmar. dröm om min förvåning, när jag vaknade två timmar senare så sken solen ute och det var varmt! :D och sen dess har vi inte haft under 25 grader en enda dag! härligt härligt.

här är våran utsikt från hotellrummet:





nej, nu blir jag gråhårig på detta! min dator och internet går så sjukt sakta just nu.
så nu ger jag upp det här för idag. avslutar detta inlägg med en sista bild.

efter en veckas solsemester på mallorca såg jag ut såhär när jag kom hem:



to be continued.
2009-05-14
 01:14:27

det är ju som ett trolleri

nu har jag fått stränga order från både mami och hannah att uppdatera bloggen. hannah ville ha lite morgonläsning imorgon när hon vaknar. varför jag inte uppdaterat tidigare beror på att jag inte haft tid. hur kan en så gott som arbetslös inte ha tid med det? måste ju ni undra. jo såhär är det, lilla ekkis pekkis som henke brukar kalla mig, är en mästare på att sova bort hela dagarna. sen när jag väl har vaknat hamnar jag i princip jämt framför tvn i några timmar innan jag orkar göra mig i ordning, sen är det oftast handling med mor min. det var halva min dag. om jag inte är ute och ränner med mina underbara vänner, så kan jag spenderar en hel del timmar framför datorn på kvällarna, och varför det inte blir så mycket uppdatering i bloggen då beror nog på lite lathet från min sida, eller så har jag helt enkelt inget vettigt att säga. och hur vettigt var det här på en skala 1-10 då? haha.

jag kan iallafall meddela att sommaren 2010 lanserar glasshannah en ny glass med smak av knytnäve och lakrits. haha. ja, nu tycker jag att hannah får köra med en bjudis till ;D



har hängt med denna skönhet idag! jag har alltid så himla kul när jag är med dig. vi har glott på sex and the city filmen, rent hus och lie to me och tokat oss precis som vanligt har vi också gjort :) ingen får mig att skratta som du! ska vi ringa efter bärgarn? men du vet väl :D haha.

2009-05-08
 17:20:59

hola sweden!

nu har vi kommit hem till kära sverige igen! skönt att få komma hem, men inte så kul att mötas av ett riktigt skit väder!
nu sitter jag och mina kära vänner på arlanda och väntar på vårat tåg, som går strax efter åtta.. låååång väntan.

puss
2009-05-07
 23:23:20

here we come sweden

nu sitter jag och elin här igen .. snart dags att lira lite biljard. idag blir det att ta det lite lugnt, sá att vi inte missar flyget hem imorgon! :) det ska faktiskt bli skönt att fá komma hem igen .. men trákigt att behöva lämna det fina vädret, men jag ska försöka ta med mig det hem! :) vi syns snart igen!

adios mallorca!
hello sweden!
2009-05-06
 19:03:37

mallorca

jag har det kanonbra här nere, men saknar alla där hemma!
vi syns snart.
puss
2009-05-06
 00:41:02

imorgon är en annan dag.

hej igen!
nu sitter jag och elin och nördar oss framför datorn igen ;p
vi har nyss varit ute och käkat lite kyckling med pommes och lirat lite biljard och nu sitter vi och fundilerar pá om vi ska ta oss en utgáng till idag. vi fár se vad som händer ...

jag saknar alla där hemma! vi syns snart igen! :)

puss

2009-05-05
 16:39:58

MALLIS

hej allesammans!
nu har jag äntligen tagit mig tid och satt mig ner vid datorn en stund.
här nere pà mallis har vi haft underbart väder och brända har vi alla lyckats blivit.
festat varje kväll har vi ocksà gjort! :D nej, nu tackar jag för mig! fàr se om vi hörs senare i veckan!

puss pà er!
2009-05-01
 01:58:56

arlanda

som min käre mor sa till mig innan vi drog ner till stationen, har man alla fyra p:na med sig så klarar man sig.
pass, pengar, p-piller och piljetten! ;D

men nu sitter iallafall jag och mina kära vänner på arlanda. vi är alla kanon trötta och ingen utav oss kan sova en blund. pirrar en hel del i magen måste jag säga! :) jag och elin sitter här och nördar oss framför datorn, precis som vanligt! haha! :D det är dags för incheckning om tre timmar och planet lyfter om fem :) snart är vi på väg!

vi var ut och tog lite luft en vända för nån timme sen, och så söt som elin är vräker hon ur sig: "kommer vi in igen om vi går ut?" ... tillåt mig GAPSKRATTA STUMPAN!

tack mamma för den supergoda baguetten du bakat! :D
alla fyra tackar för den, faktiskt.

nej, nu har jag 8 minuter och 28 sekunder kvar på datorn.
vi här på arlanda hälsar hem, vi syns om en vecka!

adios amigos.