2009-03-30
 00:30:30

my dream is to fly over the rainbow

i lördags var vi till stockholm och hämtade alla mina grejer, så nu bor jag hemma i borlänge på heltid igen. det var längesen jag var såhär lycklig, det är så skönt att få vara hemma hos alla nära och kära, som jag har saknat varenda sekund när jag varit i huvudstaden.

snart står det inte på förens man får springa på systemet också .. nu är det mindre än två månader kvar. men det jag längtar mest efter just nu är mallorca! det ska bli så skönt att få åka iväg till solen och värmen ett tag och få festa runt och leva livet med mina underbara vänner! magaluf, here we come!

har fått i ordning lite på mitt rum nu också .. men bilder på det kommer sen, då det ser rätt så förjävligt ut efter förfesten igår! vi hamnade på s2, där det var smockat med folk! =) kvällen var underbar, precis som den alltid blir när jag är med mina vänner!





haha, ja.. det här bjuder jag på.
2009-03-30
 00:19:25

move your body


idag har jag och familjen varit på ettårs kalas i falun. där blev vi bjudna på den godaste morotskakan jag någonsin ätit! på hemvägen så tog vi en sväng förbi citygross för att handla lite, och jag trodde seriöst att vi aldrig skulle komma hem igen. hoppas ni klarar av att läsa kartan och kan försöka lista ut vad som kunde ha hänt om syrran inte lyckats väja undan för idioten som kom i världens fart rakt mot oss! jag har nog aldrig varit så jävla rädd i hela mitt liv.



sånna som du borde skjutas.
2009-03-26
 13:01:27

SUMOBROTTNING



planeringen inför min 20 års fest är i full gång. det är en hel del som ska fixas innan. men nu har jag iaf bokat ett sumobrottningsset :D och värdinnornas outfit är fixad ;) fan va kul vi ska ha!
2009-03-26
 12:54:58

MALLIS

den första maj klockan 07.00 lyfter planet med mig, elin, karolina och fredrik
ombord mot mallorca.





here we come! :D
2009-03-20
 00:29:21

vi är på gång

det var ett tag sen jag uppdaterade nu kände jag ..
det har inte hänt så mycket den senaste veckan, håller mest på och förbereder för flytt här hemma. så snart är hela mitt liv nerpackat i flyttkartonger, men fan så skönt att äntligen få komma hem till alla nära och kära igen!


imorse pallrade jag mig iväg till vårdcentralen här i lilla bergshamra, för att ta bort min dumma leverfläck igen som bara ville komma tillbaka så fort de tog bort den sist. men förhoppningsvis kommer den inte tillbaka den här gången, för nu skar hon bort den med en skalpell, och inte skrapade som de i borlänge gjorde. om två veckor så får jag iaf reda på om det är en elak jäkel eller inte.


såhär mysigt ser det ut just nu, men ser nog förhoppningsvis lite bättre ut om några dagar :) bedövningen är borta nu och det gör ont som satan. blir nog ut och köpa smärtstillande imorgon, och plåster. kanske inte är så snyggt att springa runt med det där när det ser ut som ett skotthål :p

imorgon får jag besök utav mina underbara vänner elin och karolina :D


så i helgen blir det en massa shopping, planering inför min 20 års fest och
fest för att fira att mina dagar här i stockholm äntligen är över!


det måste vi verkligen skåla för!

imorgon blir det en kort skoldag, tänkte bara åka dit och säga hejdå åt klassen och önska dem lycka till i framtiden. jag är trött på det här nu. det blir nya tag till hösten istället. jag behöver få vara ledig ett tag och bara få känna mig fri och njuta av livet.

natti natti
2009-03-12
 12:25:24

pain

gud vad trött jag blir på mig själv. sitter här med en blå och svullen fot som knakar så fort jag rör på den. ont som fan gör det.



vill även säga att jag har världens bästa föräldrar, så det så! <3

2009-03-11
 20:20:42

tunisien



fem månader
kvar till solen
2009-03-11
 00:57:30

INATT

inatt vill jag bara att du ska stanna, säga att du förstår och att allting kommer att ordna sig, säga att instängdheten jag lever i försvinner med tiden. inatt vill jag att du ska ljuga för mig och säga att världen inte är så hemsk som den är, hålla om mig lite extra mycket och säga att allt kommer bli bra snart.

inatt kan du inte göra så mycket men jag vill att du lyssnar på mig när jag säger att jag inte klarar av ensamheten och mina toarullar är slut och jag använder kudden för att torka bort mina tårar. jag vill bara förklara för någon där ute någonstans att ingenting egentligen spelar någon roll för solen är gömd och gräset är täckt och min värld är för längesedan bortblåst.

inatt vill jag att du kysser mig på pannan och räcker mig en cigarett och låter mig förklara hur jag ser ut bakom rökmoln och jag vill att någon ska förstå att jag inte orkar gråta och inte så mycket mer. inatt vill jag att du får mig att le och låter mig somna för att vakna upp i en vackrare värld och jag vill att du förklarar varför livet behandlar en som den gör, varför världen rasar och varför ett fotografi kan svida när den bara är stel och tyst och gjord av någonting annat.

inatt vill jag någonting
men jag vet inte vad




mamma och pappa,
jag älskar er.
2009-03-11
 00:18:21

jag vill inte



en aning deprimerande att komma hem till ett vitt stockholm,
när det var 7 grader varmt och skinande sol sist
man var här.
2009-03-10
 12:07:00

solarium

va iväg och solade solarium igår och vaknade upp såhär:





lite halvtaskiga bilder .. men jag har iaf bränt mig på hela vänster sida, från axeln till rumpan.
2009-03-09
 00:54:17

mitt allt

tyson kände för att göra morsan väldigt arg idag. han snodde en dvd och drog in under sängen och började tugga.



det slutade med att vi vart väldigt osams ..



men vi löste det ganska snabbt och sa förlåt till varandra..



sen vart han så snäll och duktig och satte sig i stolen och kollade på mamma istället :)



snälla rara helt underbara godsak <3
2009-03-08
 18:35:55

sexparty

nu sitter man här igen. det är söndag och helgen bara flög förbi. men som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt! =)

igår var jag iallafall på sexparty hemma hos carro med tjejerna. där fanns det mycket smått och gott kan jag lova ;) haha! det vart en hel del skratt och tjejsnack, och för att avsluta kvällen hemma hos carro käkade vi tacos. hur gott som helst! :) sedan tog vi bussen ner mot stan för att göra s2 osäkert. det här lär vi göra om snart tjejer! ;D





nej, nu ska jag ta och börja göra mig i ordning. ska dra med mig syrran på bio ikväll tänkte jag :)

ta hand om er!
2009-03-02
 01:06:10

min helg

jaha.. då var man tillbaka i stockholm än en gång efter en tripp hem till alla nära och kära! nu är det bara 18 dagar kvar i skolan. fan va skönt det ska bli att få flytta hem igen! är så trött på allt här nere just nu.



min fredag började med ett seminarium i skolan och direkt efter det så var det raka spåret till centralen, där jag skulle låsa ut grejerna från ikea som jag låst in i ett värdeskåp dan före. jag borde få poäng i slarvighet! hade lyckats tappat bort nyckeln. så jag var tvungen att skynda mig och ringa efter nån snubbe och pröjsa två hundra spänn för att få ut grejerna!
som tur va gick det på snabba fem minuter! =) var så sjukt trött så jag sov i princip hela tågresan hem, och det måste jag nog säga att det var björkes fel som höll mig vaken till kvart i fem natten till fredagen! ;p

på fredagkväll så tog jag, elin, camilla och pierre en vända på flamman där vi träffade björke, mojken och resten av gänget :)  efter flamman så drog jag och mojken hem till björke för lite efterfest! det slutade med att jag, mojken och björke hamnade i bastun. resten av grabbarna däckade alldeles för tidigt .. vi andra kom väl i säng runt sex tiden :) vaknade hur pigg som helst vid tio i sju, och låg och drygade mig med mojken till typ halv elva då han orkade kliva upp för en gångs skull! =) tänkte nästan gå ner och väcka dom andra grabbarna på nedervåningen när jag vaknade, men kände inte riktigt för att vara så elak :p



jag tror inte att grabbarna mådde sådär prima på lördag morgon ;D



den enda som det var någorlunda fart på var nog lilla björke som hade fullt upp
med att städa! ;)

vid halv tolv tog jag mitt pick och pack och drog hem och vilade en stund framför tvn. vid sex tiden kom elin och karolina hem till mig, och vi käkade lite tacopaj och sjöng lite singstar .. fredrik droppade in lite senare och sedan vart det s2 för våran del =)



min helg har varit alldeles underbar! tack allihopa för att ni förgyller mitt liv <3
längtar redan till nästa helg då det blir sexparty med tjejerna! ;D

nu är det dags att börja tänka på refrängen och hoppa i säng.
har prov i läkemedelsräkning imorgon bitti! :(

ta hand om er!